Promocje
RONA Edition Kieliszki do wina (360 ml)  - 6 szt.
RONA Edition Kieliszki do wina (360 ml) - 6 szt.
104,00 zł 52,00 zł
szt.
RONA Optima Kieliszki do wina (360 ml)  - 6 szt.
RONA Optima Kieliszki do wina (360 ml) - 6 szt.
99,00 zł 52,00 zł
szt.
RONA Optima Kieliszki do szampana (150 ml)  - 6 szt.
RONA Optima Kieliszki do szampana (150 ml) - 6 szt.
98,00 zł 52,00 zł
szt.
RONA Optima Kieliszki do wina  (240 ml)  - 6 szt.
RONA Optima Kieliszki do wina (240 ml) - 6 szt.
95,00 zł 52,00 zł
szt.
RONA Invitation Kieliszki do wina 440 ml - 6 szt.
RONA Invitation Kieliszki do wina 440 ml - 6 szt.
115,00 zł 52,00 zł
szt.
RONA Invitation Burgund/Goblet 610 ml - 6 szt.
RONA Invitation Burgund/Goblet 610 ml - 6 szt.
118,00 zł 52,00 zł
szt.
RONA Invitation Kieliszki do szampana 180 ml - 6 szt.
RONA Invitation Kieliszki do szampana 180 ml - 6 szt.
108,00 zł 52,00 zł
szt.
RONA Invitation Kieliszki do wina 350 ml - 6 szt.
RONA Invitation Kieliszki do wina 350 ml - 6 szt.
105,00 zł 52,00 zł
szt.
RONA Invitation Kieliszki do wina 540 ml - 6 szt.
RONA Invitation Kieliszki do wina 540 ml - 6 szt.
118,00 zł 52,00 zł
szt.
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

Ta strona internetowa korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. ("Google"). Google Analytics wykorzystuje pliki "cookies", które są plikami tekstowymi umieszczanymi na Twoim komputerze, aby pomóc stronie analizować sposób, w jaki użytkownicy korzystają z witryny. Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z witryny będą przekazywane i przechowywane przez Google na serwerach w Stanach Zjednoczonych. Ta strona internetowa korzysta z funkcji reklamowych Google Analytics, w szczególności danych demograficznych Google Analytics i raportów o zainteresowaniach.

Możesz zrezygnować z śledzenia przez Google Analytics, pobierając i instalując Dodatek do przeglądarki rezygnacji z Google Analytics dla bieżącej przeglądarki internetowej.

Możesz zrezygnować z Google Analytics dla reklam displayowych i dostosować reklamy w sieci reklamowej Google za pomocą Ustawień reklam: https://adssettings.google.com/authenticated.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl